- Berichten
- 729
Vorige week een BBQ workshop gedaan die ik kado had gekregen voor mijn verjaardag. Was superleuk om te doen en te werken met mooie producten.
Het laatste gerecht was een eendenspies. Eerst de eendenborst het vet insnijden en daarna blokjes maken die met een terryaki rub werden ingewreven. Dan op de plancha lekker afgrillen op de Bastard en aflakken met een Koreaanse bbq saus en wat toppings (kon kiezen sesam of furikake).
Daarbij een heerlijke frisse salsa gemaakt met perzik.
Vond zelf de Thaise viskoekjes ook erg lekker dus zal daar ook een foto van het eindresultaat van bij delen.
Bedankt voor het lezen.
Het laatste gerecht was een eendenspies. Eerst de eendenborst het vet insnijden en daarna blokjes maken die met een terryaki rub werden ingewreven. Dan op de plancha lekker afgrillen op de Bastard en aflakken met een Koreaanse bbq saus en wat toppings (kon kiezen sesam of furikake).
Daarbij een heerlijke frisse salsa gemaakt met perzik.
Vond zelf de Thaise viskoekjes ook erg lekker dus zal daar ook een foto van het eindresultaat van bij delen.
Bedankt voor het lezen.



