BasBQ
Beef en Steak

Een volle Primo morgen SpareRibs en Prime Rib.

 
 

Superjohn

Stoker
Berichten
357
Ik wil de spare ribs 3-2-1 doen, ze zijn niet heel dik bevleesd, zou het een optie zijn (tegen uitdrogen) om er 2-3-1 van te maken?

Er gaan 6 strengen op en dan moet er ook nog op enig moment de Prime rib bij...wordt wringen :D





 
Ik doe de ribs meestal 2-1,5-1 en dan zijn ze goed gaar, zacht en zeker niet droog. Dome temp. is dan meestal rond de 120 graden.
 
2-1-1 works for me. Dome 110
Success vandaag.
 
Gisteren de ribbels op 3-1,5 gedaan en vandaag laatste uurtje. Doe eigenlijk altijd, 3-1,5-1 tenzij ze dik bevleesd zijn, dan 3-2-1
Voor de ruimte op de Q zou ik de ribbels oprollen en prikker erdoor.
 
De Primo kon het hebben, naast de spareribs en de primerib nog kipsate, gevuld champignons en hasselbank aardappelen.....druk druk druk  daardoor maar weinig fot's gemaakt,
Maar was lekker allemaal!



Volgens recept en werkwijze: http://www.bbq-nl.com/2010/08/standing-rib-roast.html



 
dat is de volle primo wel waard geweest
 
Wauw. Geweldig lekker. Dat lust ik ook wel
 
Ziet er geweldig uit. Hoelang heb je de ribbels er nu daadwerkelijk op gehad.


Die prime rib ziet er erg lekker uit.
 
2,5-2,5-1 uur ze waren top, alleen de volgende keer iets minder rooksmaak er aan.
 
Lekker man
 
Terug
Bovenaan Onderaan