Z
zeehond
Gast
Hoi, Mijn naam is Fokke Rozenberg en heb sinds een jaar een Green Egg Medium.
Deze staat geplaatst in een buitenkeuken waar ik ook droog mijn ding kan doen.
Tevens heb ik een rookkast staan welke nog niet veel gebruikt is omdat deze met de kerst verkregen is.
Heb alle vele mooie stukken vlees mogen bereiden op het EI en ook vele versteld doen laten staan over smaak en dergelijke.
Ik hoop hier op het forum mooie dingen te leren, mijn voorkeur nu gaat even uit naar het zelf maken van een rub en marinade.
Deze staat geplaatst in een buitenkeuken waar ik ook droog mijn ding kan doen.
Tevens heb ik een rookkast staan welke nog niet veel gebruikt is omdat deze met de kerst verkregen is.
Heb alle vele mooie stukken vlees mogen bereiden op het EI en ook vele versteld doen laten staan over smaak en dergelijke.
Ik hoop hier op het forum mooie dingen te leren, mijn voorkeur nu gaat even uit naar het zelf maken van een rub en marinade.