- Berichten
- 4.056
Meestal maak ik een brood als ik gasten heb bij een BBQ. Maar deze keer wilde ik een keer iets anders proberen. Ik had al iets in gedachten dus boodschappen gedaan om een gevulde Tortilla chips schaal te maken. Dit aangevuld met een zelf gemaakte salsa :

De salsa is een mix van fijngesneden tomaten(2), een paar knoflookteentjes, een halve geroosterde paprika, een halve (rode) ui en eventueel wat sambal voor wat pit.
Hierna het gehakt even rul gebakken met eetlepel BBQ rub (butt rub) , en ui, tomaat, en de zelf geroosterde paprika toegevoegd. Scchaal gevuld met de Tortilla chips en het gehakt hierover verspreid. Hierna de Cheddar eroverheen geraspt zodat je onderstaande krijgt :

dit even een kleine 10 minuten op de BBQ of korter, eigenlijk net zolang tot de kaas goed gesmolten is.

vers van de Q:

Alles op een bordje met de zelfgemaakte salsa saus:

Groeten, Mike

De salsa is een mix van fijngesneden tomaten(2), een paar knoflookteentjes, een halve geroosterde paprika, een halve (rode) ui en eventueel wat sambal voor wat pit.
Hierna het gehakt even rul gebakken met eetlepel BBQ rub (butt rub) , en ui, tomaat, en de zelf geroosterde paprika toegevoegd. Scchaal gevuld met de Tortilla chips en het gehakt hierover verspreid. Hierna de Cheddar eroverheen geraspt zodat je onderstaande krijgt :

dit even een kleine 10 minuten op de BBQ of korter, eigenlijk net zolang tot de kaas goed gesmolten is.

vers van de Q:

Alles op een bordje met de zelfgemaakte salsa saus:

Groeten, Mike