N
nitr0nnl
Gast
Van de week had ik al een paar beenhammetjes gescoord in de aanbieding bij de lokale supermarkt.
Had nog nooit beenham gemaakt dus even simpel gedaan volgens recept van Noscos.
Lekker gekruid met BBQ rub en de glaze gemaakt.
De Q op ongeveer 150 graden gezet dus val nog net in de Low en Slow sectie
Na ongeveer 45 min gekeken en zag er goed uit.
Ik heb een kerntemperatuur meter van weber maar ben er niet tevreden over aangezien je niet een eigen temp. kan ingeven.
Dus op mijn verlanglijstje staat dus ook een Maverick ET-732.
Maar dit is nog goed te doen.
Hierna ongeveer elke 15 min ingesmeerd met de glaze.
Na ongeveer 2 uur was de kern op 62 graden en heb hem en toen af gehaald.
Na een kwartier aangesneden en zag er na mijn inziens goed uit.
Hij smaakte in ieder geval erg lekker en sappig en zal dus wel vaker hier gemaakt gaan worden.
Had nog nooit beenham gemaakt dus even simpel gedaan volgens recept van Noscos.
Lekker gekruid met BBQ rub en de glaze gemaakt.
De Q op ongeveer 150 graden gezet dus val nog net in de Low en Slow sectie

Na ongeveer 45 min gekeken en zag er goed uit.

Ik heb een kerntemperatuur meter van weber maar ben er niet tevreden over aangezien je niet een eigen temp. kan ingeven.
Dus op mijn verlanglijstje staat dus ook een Maverick ET-732.
Maar dit is nog goed te doen.
Hierna ongeveer elke 15 min ingesmeerd met de glaze.

Na ongeveer 2 uur was de kern op 62 graden en heb hem en toen af gehaald.
Na een kwartier aangesneden en zag er na mijn inziens goed uit.

Hij smaakte in ieder geval erg lekker en sappig en zal dus wel vaker hier gemaakt gaan worden.