surfingjohn
Sprokkelaar
- Berichten
- 25
Zoals eerder vermeld in dit forum:
Soms een rooksmaak aan het vlees/groenten, soms niet, ik kwam er maar niet achter wat hiervan de oorzaak was.
Uiteindelijk 2 andere Kamado bezitters ingeschakeld en deze wat Echt houtskool meegegeven, met de vraag om e.e.a. uit te testen, ze kwamen tot dezelfde conclusie, na veel puzzelen en uitproberen zijn we erachter gekomen dat dit door de temperatuur kwam.
Alle gerechten bereid op tussen de 150 en 170 graden hebben een sterke rooksmaak, stook je de Kamado op tot boven de 200 graden dan is er geen sprake meer van een sterke rooksmaak.
Dit verhaal aangekaart bij de importeur 1e antwoord:
Dank voor de terugkoppeling, het is ons niet bekend en is dan ook de eerste keer dat we dit horen!
We hebben inmiddels z?n 100 klanten die dagelijks met onze producten in de horeca werken ook heb ik hier nog niet deze reactie gehad maar neemt niet weg dat we dit serieus nemen.
Hebben jullie met de rode of groene variant gewerkt? en zou je eens kunnen beschrijven hoe jullie de Kamado opstarten tot aan de bereiding.
Onze procedure uitgelegd via de mail, 2e antwoord van de importeur:
Dank voor de duidelijke beschrijving. Nogmaals iets wat we niet eerder hebben vernomen maar we zullen het meenemen.
Kijk dit is nou meedenken met de klant!
Soms een rooksmaak aan het vlees/groenten, soms niet, ik kwam er maar niet achter wat hiervan de oorzaak was.
Uiteindelijk 2 andere Kamado bezitters ingeschakeld en deze wat Echt houtskool meegegeven, met de vraag om e.e.a. uit te testen, ze kwamen tot dezelfde conclusie, na veel puzzelen en uitproberen zijn we erachter gekomen dat dit door de temperatuur kwam.
Alle gerechten bereid op tussen de 150 en 170 graden hebben een sterke rooksmaak, stook je de Kamado op tot boven de 200 graden dan is er geen sprake meer van een sterke rooksmaak.
Dit verhaal aangekaart bij de importeur 1e antwoord:
Dank voor de terugkoppeling, het is ons niet bekend en is dan ook de eerste keer dat we dit horen!
We hebben inmiddels z?n 100 klanten die dagelijks met onze producten in de horeca werken ook heb ik hier nog niet deze reactie gehad maar neemt niet weg dat we dit serieus nemen.
Hebben jullie met de rode of groene variant gewerkt? en zou je eens kunnen beschrijven hoe jullie de Kamado opstarten tot aan de bereiding.
Onze procedure uitgelegd via de mail, 2e antwoord van de importeur:
Dank voor de duidelijke beschrijving. Nogmaals iets wat we niet eerder hebben vernomen maar we zullen het meenemen.
Kijk dit is nou meedenken met de klant!