- Berichten
- 7.309
Beste BBQ-Vrienden!
Vandaag een lekker gevarieerde Japanse Lunch:
Het was zalig, ik vertel jullie er ?lles over!
Ik wilde in ieder geval makreel filets... maar die waren niet vers bij de vis-juwelier, hoewel...
Prachtige verse rakker uit Scheveningen!
Dus snijden met die handel en filetjes uithouwen:
Gelukkig was de verse zalm filet met vel wel op voorraad:
Een paar tijgervriendjes erbij:
En een ruggengraadje geven:
Mooie kippendijtjes erbij met een mooi vetrandje eraan:
Ook op een stokkie:
Toen konden we sausjes en marinades en dressings maken:
Lekker als de mis en place mooi klaar staat:
Eitje lekker opgestookt en met wat rookhout van de sponsor heerlijk rookje geven:
Lekker zachtjes oproken die visjes:
Steeds warmer en dan lekker sauzen met gember siroop:
Makreeltjes lekker naturel:
Tijgers een extra streepje geven:
Daarna de yakatori van kippendij lekker glaceren met mixje van sak? en sojasaus:
Daar dronken we - de titel zegt het al - een lekker biertje bij!
Dat was meer voor de foto dan voor de smaak... Saporro was niet voorradig (maar zeker lekkerder) en dit is gewoon pilsig.
Maar dat maakte het plaatje wel mooi compleet!
Smakelijk lieve vrienden, maak er weer wat moois van deze maand!
Vandaag een lekker gevarieerde Japanse Lunch:

Het was zalig, ik vertel jullie er ?lles over!
Ik wilde in ieder geval makreel filets... maar die waren niet vers bij de vis-juwelier, hoewel...

Prachtige verse rakker uit Scheveningen!

Dus snijden met die handel en filetjes uithouwen:

Gelukkig was de verse zalm filet met vel wel op voorraad:

Een paar tijgervriendjes erbij:

En een ruggengraadje geven:

Mooie kippendijtjes erbij met een mooi vetrandje eraan:

Ook op een stokkie:

Toen konden we sausjes en marinades en dressings maken:


Lekker als de mis en place mooi klaar staat:

Eitje lekker opgestookt en met wat rookhout van de sponsor heerlijk rookje geven:


Lekker zachtjes oproken die visjes:

Steeds warmer en dan lekker sauzen met gember siroop:

Makreeltjes lekker naturel:

Tijgers een extra streepje geven:

Daarna de yakatori van kippendij lekker glaceren met mixje van sak? en sojasaus:


Daar dronken we - de titel zegt het al - een lekker biertje bij!

Dat was meer voor de foto dan voor de smaak... Saporro was niet voorradig (maar zeker lekkerder) en dit is gewoon pilsig.
Maar dat maakte het plaatje wel mooi compleet!

Smakelijk lieve vrienden, maak er weer wat moois van deze maand!