BasBQ
Beef en Steak

Easterwood spareribs

EvelienMP

Vuurmaker
Berichten
71
Gistermorgen uit de nachtdienst bedacht dat ik zin had in wat ribs in de avond. Snel voor het slapen de ribs uit de diepvries gehaald. Ingesmeerd met rub van Flying Dutchman (zat bij een verassingsbox van Vuur en Rook, erg lekkere rub!). Wat appelhoutsnippers op de briketten en
na 1.45u ingesmeerd met wat bbq sauce van Grate Goods.
1 rib had iets dichter bij het vuur gelegen, dus was iets te snel gegaan. Maar dat mocht de pret niet drukken.

B2C5A709-8731-4CB6-8F18-F75AA55204D3.jpeg


074107D7-C2E7-433C-B772-967D89F3DAEF.jpeg


05196993-0827-4399-9CD1-F0BA80BA4391.jpeg


AEDD0799-624E-476C-A3F6-E1DF5C472635.jpeg
 
hatsekidee. lekker zeg.
nu wil ik ook ribben
 
Ik heb de Easterwood thode nog in de planning staan. = bij next time ribbels. Smakelijk.
 
Lekker hoor!
Ging je gewoon slapen terwijl de ribbeltjes lagen te garen?
 
Mooie ribs 👌🏻
 
Een hele nachtdienst op voor kunnen bereiden, lekker hoor
 
Ik ga deze manier ook maar eens proberen. Fijne ribbetjes hoor :)
 
Dit is voor mij de lekkerste manier om ribs te maken. Wat een openbaring. Zeker als je Iberico ribs gebruikt. OMG ik wil vanavond ook ribs op tafel.
 
Hier ook alleen maar Easterwood methode, heerlijk!
 
Mensch nogmal. Sehr gut. Lekker hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan