Beste leden,
Ik heb 2 maal de easterwood geprobeerd, maar ik krijg de ribben niet zo mals. 1e keer zelf 2u ipv 1u30 laten roken. Maar toen redelijk taai. 2e maal 1u45. Maar met mijn prikker zat er beide kerel veel weerstand op. Ik las dat je eigenlijk bijna geen weerstand mag hebben. Ik vermoed dat deze sowieso minder mals zijn dan wanneer je de 321 methode gebruikt. Maar moet het bijna als boter zijn. Of zijn deze gewoon 'taaier'.
Beide kerel op 160 graden op rooster. En na het roken 20-25 nog met saus laten karameliseren.
Bedankt alvast voor de reacties.
Ik heb 2 maal de easterwood geprobeerd, maar ik krijg de ribben niet zo mals. 1e keer zelf 2u ipv 1u30 laten roken. Maar toen redelijk taai. 2e maal 1u45. Maar met mijn prikker zat er beide kerel veel weerstand op. Ik las dat je eigenlijk bijna geen weerstand mag hebben. Ik vermoed dat deze sowieso minder mals zijn dan wanneer je de 321 methode gebruikt. Maar moet het bijna als boter zijn. Of zijn deze gewoon 'taaier'.
Beide kerel op 160 graden op rooster. En na het roken 20-25 nog met saus laten karameliseren.
Bedankt alvast voor de reacties.