- Berichten
- 948
Omdat ik door alle fotos en verhalen van de easterwoords ribs toch ook wel ontzettend veel zin in ribs kreeg ook hier vandaag de q aan.
We hadden nog een iberico rib in de vriezer en deze gisteren in de rub gezet. (Killer hogs)
Toch maar eens lekker de otx aangeslingerd een heerlijke sessie.
De rib als vooraf via frits zn methode, 90min op 160c op de meter en een kwartiertje in de blues hog. Men wat lekker.
Kids klaagden dat het zo snel op was
Daarna spiffs met nog wat baked beans die ik ook in de vriezer tegenkwam. Al met al een prima maal.
Ik moet zeggen dat ik de rib echt prima gelukt vond, ik hou wel van dat beetje extra bite. Ga ik zeker vaker doen.
Hier wat fotos
We hadden nog een iberico rib in de vriezer en deze gisteren in de rub gezet. (Killer hogs)
Toch maar eens lekker de otx aangeslingerd een heerlijke sessie.
De rib als vooraf via frits zn methode, 90min op 160c op de meter en een kwartiertje in de blues hog. Men wat lekker.
Kids klaagden dat het zo snel op was

Daarna spiffs met nog wat baked beans die ik ook in de vriezer tegenkwam. Al met al een prima maal.
Ik moet zeggen dat ik de rib echt prima gelukt vond, ik hou wel van dat beetje extra bite. Ga ik zeker vaker doen.
Hier wat fotos


