- Berichten
- 2.559
Hallo BBQvrienden
Op aanraden van mijn vleesjuwelier een heerlijk stuk varken l&s gegaard op de Q.
Gisteren al in de marinade gezet van peper, zout, knoflook en verse rozemarijn. In de vijzel met olijfolie tot een smeersel gemaakt.
Het vetrandje ingekruisd en vol gesmeerd, daarna voor 24 uur in vacu?m in de koelkast
Vandaag, 2de Paasdag, bij een temperatuur van 130?C indirect gegaard tot een kern van 55?C
Uiteraard laten rusten in alufolie, daarna geserveerd met een pittige paddenstoelenmix en wedges met rozemarijn.
We hebben genoten!
Echt een aanrader, super stoer vlees en echt heel lekker.
Gloeiende groet
Camiel de barbecueman
Op aanraden van mijn vleesjuwelier een heerlijk stuk varken l&s gegaard op de Q.
Gisteren al in de marinade gezet van peper, zout, knoflook en verse rozemarijn. In de vijzel met olijfolie tot een smeersel gemaakt.
Het vetrandje ingekruisd en vol gesmeerd, daarna voor 24 uur in vacu?m in de koelkast
Vandaag, 2de Paasdag, bij een temperatuur van 130?C indirect gegaard tot een kern van 55?C
Uiteraard laten rusten in alufolie, daarna geserveerd met een pittige paddenstoelenmix en wedges met rozemarijn.
We hebben genoten!
















Echt een aanrader, super stoer vlees en echt heel lekker.
Gloeiende groet
Camiel de barbecueman