- Berichten
- 80
Een tijdje geleden een stuk procureur gekocht en in tweeën verdeeld en ingevroren.
Een stuk om Char Siu van te maken en een stuk voor Pulled Pork.
Afgelopen vrijdag het stuk procureur van ongeveer 1 kilo voor Pulled Pork uit de vriezer gehaald, om op zondag te gaan maken.
Gekozen voor een variatie op het hier vaker op het BBQ genootschap gemaakte recept van Noskos Korean PP
Gochujang en Koreaanse BBQ saus.
Eerst het stuk geïnjecteerd met de Koreaanse BBQ saus.
En vervolgens helemaal ingesmeerd met Gochujang en ingepakt in plastic folie en in de koelkast gezet voor zondagochtend.
Op zondag ochtend vroeg opgestaan om de PP te gaan maken.
Procureur uit de koelkast gehaald en 2 blokjes kersenhout gepakt.
En vervolgens in alle vroegte de KJ aangestoken.
Vervolgens de procureur op ongeveer 120 °C roostertemperatuur laten garen.
Rond 12 uur was de kerntemperatuur 75 °C en heb ik hem ingepakt.
Vervolgens door laten garen tot een kerntemperatuur van 96 °C en gaan prikken.
Overal was het vlees mals genoeg en heb ik hem van de KJ afgehaald en even het folie er afgehaald.
Daarna weer ingepakt en een uur laten rusten.
Ondertussen heeft vrouwlief al broodjes deeg gekneed, laten rijzen.
Op de pizzasteen en ongeveer 40-45 minuten op 200 °C dome temperatuur.
Ondertussen... Sushi mayo , wat verse sla , komkommer en tomaat en gebakken uitjes er bij vinden ze hier altijd lekker.
Ondertussen ook de pork uit elkaar getrokken.
En voila het was weer heerlijk smullen deze zondag.
Een stuk om Char Siu van te maken en een stuk voor Pulled Pork.
Afgelopen vrijdag het stuk procureur van ongeveer 1 kilo voor Pulled Pork uit de vriezer gehaald, om op zondag te gaan maken.
Gekozen voor een variatie op het hier vaker op het BBQ genootschap gemaakte recept van Noskos Korean PP
Gochujang en Koreaanse BBQ saus.
Eerst het stuk geïnjecteerd met de Koreaanse BBQ saus.
En vervolgens helemaal ingesmeerd met Gochujang en ingepakt in plastic folie en in de koelkast gezet voor zondagochtend.
Op zondag ochtend vroeg opgestaan om de PP te gaan maken.
Procureur uit de koelkast gehaald en 2 blokjes kersenhout gepakt.
En vervolgens in alle vroegte de KJ aangestoken.
Vervolgens de procureur op ongeveer 120 °C roostertemperatuur laten garen.
Rond 12 uur was de kerntemperatuur 75 °C en heb ik hem ingepakt.
Vervolgens door laten garen tot een kerntemperatuur van 96 °C en gaan prikken.
Overal was het vlees mals genoeg en heb ik hem van de KJ afgehaald en even het folie er afgehaald.
Daarna weer ingepakt en een uur laten rusten.
Ondertussen heeft vrouwlief al broodjes deeg gekneed, laten rijzen.
Op de pizzasteen en ongeveer 40-45 minuten op 200 °C dome temperatuur.
Ondertussen... Sushi mayo , wat verse sla , komkommer en tomaat en gebakken uitjes er bij vinden ze hier altijd lekker.
Ondertussen ook de pork uit elkaar getrokken.
En voila het was weer heerlijk smullen deze zondag.
Laatst bewerkt: