- Berichten
- 61
Vanochtend veeeeeel te vroeg begonnen aan een oefensessie Brisket
geprobeerd om rond 6 uur vanochtend te beginnen maar door een klein verjaardagsfeestje door gesnoozed naar 7 uiteindelijk lag onze 2.5 kilo flat erop
Vandaag gaat het ons voornamelijk om de nieuwe rub smaak dus waarschijnljjk ga ik halve wege de dag cheaten met temp en inpakken
Toch een paar foto, s tot nu toe om aan jullie te laten zien.
Dome temp heb ik rond de 100 graden
Kern van het vlees 66 graden
Keep.you updated
geprobeerd om rond 6 uur vanochtend te beginnen maar door een klein verjaardagsfeestje door gesnoozed naar 7 uiteindelijk lag onze 2.5 kilo flat erop
Vandaag gaat het ons voornamelijk om de nieuwe rub smaak dus waarschijnljjk ga ik halve wege de dag cheaten met temp en inpakken
Toch een paar foto, s tot nu toe om aan jullie te laten zien.




Dome temp heb ik rond de 100 graden
Kern van het vlees 66 graden
Keep.you updated