- Berichten
- 20.964
Vorig jaar hadden we op het BBQ Genootschap: International Bacon Day, een dag waarop de meeste hier voor het eerst zelf bacon gemaakt hebbem
Dit jaar maken we daar Dutch Bacon Weekend van, op 14 & 15 september. Een weekend waarin je zelf Bacon maakt en/of een gerecht waar Bacon in is verwerkt!
Let op, de meeste bacon recepten hebben een week nodig om te pekelen, dus je moet een weekend eerder al beginnen als je dat weekend zelf je bacon wil maken.
Het standaard Bacon recept staat hier:
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/charcuterie/het-%27standaard%27-bacon-recept/
De Pink Salt Converter: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/tips-tricks-tutorials/pink-salt-naar-colorozozout-converter/msg19838/#msg19838
Mochten er nog mensen zijn die 'Leozout' nodig hebben dan graag even een PM naar Leo, Dominique, Dennis of Frits.
Laat even weten of je mee doet

De huidige deelnemer lijst is:
frits
noskos
mike v r
bert
marbq
el fumarole
leo
ivo
de rooie
structor
bidle (voorbehoud)
marieken
boldeagle
dominique
alvon
splinter
danbras
Eddeped
Kees Duym
Sgx71
Felixh