BasBQ
Beef en Steak

Duroc ribs

 
 
 
 

JaapAap

Pitmaster
Berichten
575
Vandaag weer eens lekker low en slow met de Q. Duroc ribben van bbquality. Ik dacht dat het baby backs waren maar later aan de botten te zien is t een buikrib. Daardoor wat te kort ingepakt. Maar de smaak en structuur waren subliem, super zacht vlees. Maar denk dat als ik de 2 van 321 beter had aangehouden het vet nog mooier was gesmolten. Hier de foto's:

fe36ae9756c1c78ead3ab987affc3ce0.jpg

4eae77fe691df4faa90859c54b78d423.jpg

e5d584e9b9746ab85370867ccdcbb834.jpg

5a0c36a8ba7caba8d63d691948ef2d29.jpg

705b65ff5426f8679b4ad7c80762898f.jpg

961a3f328e22b1aaa2093c35209a9a3d.jpg

a62bf49d1faf9e525650315d73937372.jpg

44e104130ae73795baa65de6e4cf935d.jpg

c7c6363f3aef7f47b607604b4eda2077.jpg

f2b351f12864633655f7f13f968c06f4.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
ziet er goed uit hoor... lekker
 
Ziet er lekker uit. Mooi voorgesneden trouwens
 
ik zit nog vol van gister. Maar deze zou gewoon lukken bij het ontbijt  ;)
 
die zien er mooi uit zeg!
 
Prachtig Jaap  B-)
En ja, BBQuality levert top producten.

Het blijft bij de 3-2-1 methode altijd een beetje een gok hoe het uiteindelijk uit zal pakken.
De enige manier om dat perfect leren te doen, zal oefenen inhouden, met ribben van dezelfde constante kwaliteit (lees ras, type ribs, en dikte) en uiteraard ook de leverancier.

Mac
 
Deze zien er wel echt heel lekker uit, staat zeker op de to do  B-)
 
Lekker!! Mooie ribben ook
 
Terug
Bovenaan Onderaan