BasBQ
Beef en Steak

Duetje van buikspek.

 
 

mafkACE

Stoker
Berichten
264
2kg buikspek, wat te doen...

Burned ends maken natuurlijk, maar 2kg is wel veel, dus een halve kg apart genomen om als brisket te maken.

Burned ends volgens het recept van noskos, de rest met newspaper rub.

Foto's volgen.
Werk schema's.

16066674633881290322171.jpg


1606667492443335333432.jpg


20201129_190446.jpg


20201129_185143.jpg


20201129_185007.jpg


20201129_183541.jpg


20201129_175810.jpg


20201129_171535.jpg


20201129_164049.jpg


20201129_163153.jpg


20201129_150252.jpg


20201129_135231.jpg


20201129_134218.jpg


20201129_113750.jpg


20201129_113747.jpg
 
Laatst bewerkt:
Wat een heerlijkheid allemaal.
Ik zou me helemaal te buiten gaan. Wat Is spek toch lekker
 
Heerlijk


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Super Sappige Lekkerheid!
 
Dank voor de lovende woorden!

Brisket style, waanzinnige rookring in de top, het vet kleurt er niet zo van.
Het kersenhout was echt intens aanwezig, meer was over the top geweest denk ik.

De burned ends waren toch iets te lang in het "afgedekte" stadium gebleven en sommige stukjes waren dus wat krokant. Dat heeft ze geen goed gedaan...
Les, liever iets steviger vlees dan krokante burned ends...

maar heeeerlijk gevreten. (mag echt geen eten meer heten :ROFLMAO: )
 
Een heel draaiboek erbij netjes hoor! Maar het ziet er allemaal wel heerlijk uit. En altijd fijn om verbeterpunten te hebben. Dan kun je ze snel nog een keer maken
 
zodra ik meerdere recepten tegelijk ga maken, dan wil ik zeker weten dat ik geen conflict krijg.
Zou wat zijn, moet je ze net allebei tegelijk inpakken / lakken / glazen of zoiets...
En dat duurt toch altijd net iets langer dan je denkt...
 
Lekker spekkie voor mijn bekkie. Dat lust ik ook wel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan