Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Brisket style, waanzinnige rookring in de top, het vet kleurt er niet zo van.
Het kersenhout was echt intens aanwezig, meer was over the top geweest denk ik.
De burned ends waren toch iets te lang in het "afgedekte" stadium gebleven en sommige stukjes waren dus wat krokant. Dat heeft ze geen goed gedaan...
Les, liever iets steviger vlees dan krokante burned ends...
maar heeeerlijk gevreten. (mag echt geen eten meer heten )
Een heel draaiboek erbij netjes hoor! Maar het ziet er allemaal wel heerlijk uit. En altijd fijn om verbeterpunten te hebben. Dan kun je ze snel nog een keer maken
zodra ik meerdere recepten tegelijk ga maken, dan wil ik zeker weten dat ik geen conflict krijg.
Zou wat zijn, moet je ze net allebei tegelijk inpakken / lakken / glazen of zoiets...
En dat duurt toch altijd net iets langer dan je denkt...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.