BasBQ
Beef en Steak

Duckie

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.858
Vandaag maar weer eens een salade met eendenborst gemaakt, was weer heerlijk! Begint langzaam ??n van mijn favoriete stukjes vlees te worden!

duckie1.jpg
 
ziet er weer prachtig uit, mooie grillmarks  :)
 
lekker met sinaasappelsaus
 
het is dat ik niet van eend houd, maar deze zou ik wel soldaat willen maken!
 
Natuurlijk.... Eend, ik hou er van!
 
Dominique zei:
Natuurlijk.... Eend, ik hou er van!

maar jij eet ook niet elke vrijdag pizza ;)
 
Big-T zei:
Dominique zei:
Natuurlijk.... Eend, ik hou er van!

maar jij eet ook niet elke vrijdag pizza ;)
Nee, dat klopt. Vanavond carpaccio met eendelever. En zeebaars met kreeftensauce. Pizza staat voor as zondag op menu ;). Toevallig.
 
Dennis, vertel! Eerst direct? En dan vliegen de vlammen eruit, en dan? Qua indirect?
 
Ja gewoon minuutje of 4 op het vet tot dat bruin en knapperig is. Er komt dan een mega rookpluim uit je bbq. En dan van het directe vuur af en doorgaren tot zo'n 60?C / 140?F.
 
Oei, die ziet er smakelijk uit zeg!
De vetlaag kruislings ingesneden?
 
Ziet er heerlijk uit.
Eend gaat er hier ook goed in.
 
@abraham, yep, als je dat niet doet kan het vet niet goed weg en blijf je met een dikke laag vet zitten, not good eats ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan