- Berichten
- 309
Zo, na een korte werkweek is het weer zaterdag en kan de Q weer aan :-D
Voor vandaag staan 2 kipgerechten op het programma. Voor op brood en in een salade deze week gerookte kip, en voor vanavond lekkere wings.
Gisteravond alvast de wings in een marinade gezet (appelsap, appelazijn, ketjap, bruine bastaard, knoflook en ui) en een pekelbadje gemaakt voor de filets (zout, bruine bastard, herpes de provence, appelazijn).
Vanmorgen de filets in het pekelbadje gedaan voor 3 uur en de Q aangestoken. Netjes op 105c en een blokje appel er in.
Een paar uur verder nu, vleugeltjes liggen erbij en de interne temp is nu 53c
Voor vandaag staan 2 kipgerechten op het programma. Voor op brood en in een salade deze week gerookte kip, en voor vanavond lekkere wings.
Gisteravond alvast de wings in een marinade gezet (appelsap, appelazijn, ketjap, bruine bastaard, knoflook en ui) en een pekelbadje gemaakt voor de filets (zout, bruine bastard, herpes de provence, appelazijn).
Vanmorgen de filets in het pekelbadje gedaan voor 3 uur en de Q aangestoken. Netjes op 105c en een blokje appel er in.
Een paar uur verder nu, vleugeltjes liggen erbij en de interne temp is nu 53c
Laatst bewerkt: