BasBQ
Beef en Steak

Dry Aged Rib Steaks

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.858
Ik had dry aged rib steaks voor mijn 100ste BBQ. En mijn zus bood toen aan dat wanneer ik de 150 zou halen om ook hierop te trakteren. Dus vrijdag 3 rib steaks (cote de boeuf) gehaald bij de Sligro, die verkopen dat. Ze waren ruim 8 ons per stuk, dus grote jongens :)
Ook nog een kreeftje meegenomen voor de "niet-meater" ;)
Dit alles geserveerd met aardappelpuree met knoflook en truffelolie, salade en zelfgemaakte appelmoes.
En als dessert slagroomtaart :D De foto's zijn met de iPhone, het is te donker voor de grote camera en heb er daarom geen zin in om hem te pakken, sorry ;)

150dryaged1.jpg


150dryaged2.jpg


150dryaged3.jpg
 
Wow, wat een maaltijd!
 
Mooie stukken vlees,heb je de kreeft zo gekocht of zelf gekookt?
 
Lekker vleesje ! En proficiat voor nr 150 !
 
heerlijk weer, dat zijn de betere stukken vlees
 
Dat zijn behoorlijke stukken vlees,kreeft is ook lekker.
 
Mooie stukken vlees. Die lust ik ook wel.
Ben benieuwd wat het gaat worden als je de 200 haal.
 
Wagyu ;)
 
Heeeeeeee? Dennis
animaatjes-verjaardag-57855.gif


Van harte met je 150e BBQ
Wat een mijlpaal z?g  8)

Wat zien die steaks, en de kreeft er fantastisch uit z?g (je gasten boffen maar)

Op naar de ?

Mac

 
Ik zit inmiddels al op de 164 hoor ;) Maar het duurde even voor mijn zus met die steaks op de proppen kwam :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan