BasBQ
Beef en Steak

Dry aged - Cote de Boeuf

 

iDoubt

Tondelzoeker
Berichten
16
Vanmiddag dry aged Core de Boeuf klaar gemaakt. Eerst sousvide klaargemaakt op 47gr en daarna op BBQ tot 53 graden.

Alleen peper en zout.

Als toetje nog even s’mores
e7c82789c2138d5bae438a220ab4c921.jpg

24a6773117decb1a75984626c2336a10.jpg

41f683f87bc2c7a7f3994a61c0be9117.jpg

919587813c28c170e77c2c88f2c4a75a.jpg

14628be14a37b8d3039447e0fdba122a.jpg

e7e09349f8d2c19a52d96a99e7ec0d8f.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Zonde van dat waterbad. Nu is de heerlijke BBQ smaak verloren gegaan.
Wel een mooi stuk vlees.
 
Terug
Bovenaan Onderaan