BasBQ
Beef en Steak

Dry aged angus Cote a L'os

 
 
 

Lennart_Diegast

Stoker
Berichten
462
Vandaag weer eens lekker aan de slag gegaan met een mooi stuk rundvlees. Van de week tijdens black friday die nieuwe draadloze thermometer van inkbird gekocht en die wilde ik testen met een dikke steak.

20231125_102739.jpg


De steak rub van nasq gebruikt en een paar uur in laten trekken.
20231125_103426.jpg


In de tussentijd een chimmichuri gemaakt en groene asperges gekruid.

20231125_125320.jpg
20231125_131236.jpg
20231125_132102.jpg

20231125_170632.jpg


Bbq op 110 met wat eiken hout. Doel ingesteld op 46 graden.

20231125_183250.jpg


Ondertussen had ik de soapstone al mee op laten warmen. De bbq flink opgestookt om af te grillen.

20231125_184337.jpg
20231125_185014.jpg


Bij 54 graden van de bbq afgehaald. Ondertussen zat de zoete aardappelfriet al in de airfryer.

Al met al weer een heerlijk bordje.

20231125_185614.jpg

20231125_185655.jpg
20231125_185929.jpg


De app werkte prima qua kerntemperatuur. De omgevingstemperatuur klopte niet helemaal vond ik. Daarnaast had ik niet goed gelezen dat de case niet verder dan 5 meter van de probe verwijderd mocht zijn. Door mijn fout viel de verbinding een paar keer weg. Beginnersfoutje dus.

Fijn weekend nog allemaal!
 
Laatst bewerkt:
Dat is een mooi plankje zo!

Lekker man.
 
Lekker man😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan