BasBQ
Beef en Steak

Dry age cote de bouf.

 
 
 

chefkok18

Kooltjesharker
Berichten
142
Vandaag was het tijd voor weer wens wat lekkers.

1b09edb1483522d17e5125565e39902f.plist

36927edbaad81183894fd5707e1661c6.plist


Droge kantjes er af gesneden en toen indirect naar 42 graden laten komen. Met de Q op 95 graden.

fc8a91e7ea7b11f41610c2665ec048f1.png

e8a21fa894246174aac1622a20d30057.png

3f05cb2b4d03a6ac2c23638f60bb5852.png

Toen er af gehaald en het gietijzer goed heet gemaakt. Q was ongeveer 250 graden toen ik hem ging grillen.

48a364c2fe8571988e3434cbd63377ae.jpg

cbe8a3e9c1594e734d2ddf8f18f5cbc7.jpg

a80a9caec32978593749d76012aab575.jpg

9b8b0e893d8d9726fd71c64730239f7f.jpg

Toen even laten rusten en daarna aangesneden.

e0b4231b3ffa85d387c8a826f63357e7.plist

2474cd2c18d61626eda1941847f9e053.plist

Hij was heerlijk. Sleen wat maldon zout en een beetje peper voor de smaak en dat was meer als voldoende.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Wow dat ziet er prima uit. Fijne app op je telefoon voor de temperatuur.
 
Ziet er lekker uit! Welke thermometer gebruik je? Ik neem aan dat die app daarbij hoort?
 
Wauw. Dat ziet er uit als een perfect stukje vlees.
En precies zoals je aangeeft, beetje pezo en meer niet
Das genieten geweest.
 
Terug
Bovenaan Onderaan