- Berichten
- 627
De slager een dorpje verder op, waar ik steeds meer contact mee krijg, had een dry age cote de boeuf op de kop getikt, dus daar moest ik toch ff langs 
Zout en peper leken me meer dan voldoende voor dit stukje (500gr) mooi gerijpt vlees, de geur zou ik als verse frisse yoghurt willen omschrijven.
Wendy had er geen zin in, dus voor haar een stukje zalm.
Gietijzeren rooster uit de wga op de otg gelegd en lekker heet gestookt.
Het was een superstukje vlees! heerlijk van smaak.
Goed biertje erbij, wat een goede combi zeg.


Zout en peper leken me meer dan voldoende voor dit stukje (500gr) mooi gerijpt vlees, de geur zou ik als verse frisse yoghurt willen omschrijven.
Wendy had er geen zin in, dus voor haar een stukje zalm.
Gietijzeren rooster uit de wga op de otg gelegd en lekker heet gestookt.
Het was een superstukje vlees! heerlijk van smaak.
Goed biertje erbij, wat een goede combi zeg.





