BasBQ
Beef en Steak

Drumsticks en hasselback aardappels

 
 

Alex1975

Pitmaster
Berichten
661
Ik heb bij de drumsticks eerst het vel terug getrokken.
Daarna de achillespees eruit gesneden.
vervolgens gekruid met chiracha,olijfolie, peri peri,cheeky chicken en agave dat een nachtje laten marineren.
de volgende dag de Q aangestoken op 170 graden de aardappels 3uur vantevoren ingesneden en ingesmeerd met olijfolie, knoflook en droge Italiaanse kruidenmix.
Toen de Q op temperatuur was de drumsticks het vel weer terug getrokken en in de houder gedaan probe erin en laten gaan tot een kern van 72 graden
20220715_174519.jpg
20220715_180237.jpg
20220715_181847.jpg
20220715_184300.jpg

Daarna had ik nog wat tijd over en een wat ouder stuk stokbrood die door gesneden en ingesmeerd met olijfolie knoflook en droge Italiaanse kruidenmix en afgemaakt met parmezaanse kaas en even op de Q
20220715_182417.jpg
20220715_185603.jpg
 
Leuke techniek, velletje weg, kruiden, velletje terug. Gaat op de lijst 👍🏻
 
Lekker maaltje zo Alex!
 
Ziet er goed uit, en inderdaad een hele goeie truc met dat velletje
 
Lekker zo!
 
Kip & BBQ = Goud. Gaat nooit vervelen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan