- Berichten
- 654
Ik heb bij de drumsticks eerst het vel terug getrokken.
Daarna de achillespees eruit gesneden.
vervolgens gekruid met chiracha,olijfolie, peri peri,cheeky chicken en agave dat een nachtje laten marineren.
de volgende dag de Q aangestoken op 170 graden de aardappels 3uur vantevoren ingesneden en ingesmeerd met olijfolie, knoflook en droge Italiaanse kruidenmix.
Toen de Q op temperatuur was de drumsticks het vel weer terug getrokken en in de houder gedaan probe erin en laten gaan tot een kern van 72 graden
Daarna had ik nog wat tijd over en een wat ouder stuk stokbrood die door gesneden en ingesmeerd met olijfolie knoflook en droge Italiaanse kruidenmix en afgemaakt met parmezaanse kaas en even op de Q
Daarna de achillespees eruit gesneden.
vervolgens gekruid met chiracha,olijfolie, peri peri,cheeky chicken en agave dat een nachtje laten marineren.
de volgende dag de Q aangestoken op 170 graden de aardappels 3uur vantevoren ingesneden en ingesmeerd met olijfolie, knoflook en droge Italiaanse kruidenmix.
Toen de Q op temperatuur was de drumsticks het vel weer terug getrokken en in de houder gedaan probe erin en laten gaan tot een kern van 72 graden
Daarna had ik nog wat tijd over en een wat ouder stuk stokbrood die door gesneden en ingesmeerd met olijfolie knoflook en droge Italiaanse kruidenmix en afgemaakt met parmezaanse kaas en even op de Q