- Berichten
- 93
Een paar weken geleden hadden we op zaterdagavond en zondagmiddag eters op bezoek. Een mooie gelegenheid om de Bastard eens stevig aan het werk te zetten.
Het menu
zaterdag: spareribs. 2,5 kg is precies genoeg voor 4 personen.
Zondag: curry pannenkoekjes met kip keriyaki en wasabi mayonaise, pulled pork wraps, appeltaart met ijs
Zaterdagochtend rond 8 uur ging de fik erin. In de drukte vergeten foto's te maken: de eerste was om 14:45, toen de PP 6 uur en de spareribs 3 uur in de rook hadden gelegen.
2 uur later: de spareribs zijn weer uitgepakt en zojuist ingesmeerd
Aan tafel!
Zondagmiddag de kip grillen. Dat ging iets moeizamer dan bedoeld omdat ik tegelijkertijd de pannenkoekjes aan het bakken was
Maar het resultaat mocht er zijn
Vervolgens de PP wraps (zuren kon een ieder naar smaak toevoegen)
De appeltaart was precies op tijd voor het toetje klaar (tip: volgende keer eerder maken zodat deze wat kan afkoelen en daardoor steviger is)
Van de ruim 2 kg procureur is maar 6 ons als PP de vriezer in gegaan
Het menu
zaterdag: spareribs. 2,5 kg is precies genoeg voor 4 personen.
Zondag: curry pannenkoekjes met kip keriyaki en wasabi mayonaise, pulled pork wraps, appeltaart met ijs
Zaterdagochtend rond 8 uur ging de fik erin. In de drukte vergeten foto's te maken: de eerste was om 14:45, toen de PP 6 uur en de spareribs 3 uur in de rook hadden gelegen.

2 uur later: de spareribs zijn weer uitgepakt en zojuist ingesmeerd

Aan tafel!

Zondagmiddag de kip grillen. Dat ging iets moeizamer dan bedoeld omdat ik tegelijkertijd de pannenkoekjes aan het bakken was

Maar het resultaat mocht er zijn

Vervolgens de PP wraps (zuren kon een ieder naar smaak toevoegen)

De appeltaart was precies op tijd voor het toetje klaar (tip: volgende keer eerder maken zodat deze wat kan afkoelen en daardoor steviger is)

Van de ruim 2 kg procureur is maar 6 ons als PP de vriezer in gegaan
