- Berichten
- 2.292
Het begint nu echt een "probleem" te worden... Ik krijg mijn ballen niet sappig...
En ook mijn burgers niet.
Eigenlijk alles wat ik van gehakt maak komt behoorlijk droog van de Q.
Vandaag hete ballen van Frits gemaakt, op een plankje dus en met bacon eromheen en nog steeds droog. Had zelfs half half om half en half rundergehakt gebruikt.
Wat doe ik fout? Gehakt alleen gekruid, geen ei oid toegevoegd, dit doe ik wel als ze in de pan gaan, kan het daar aan liggen? Of te gaar? Ik hou 68 graden kern aan.
Iemand een idee voor sappige ballen en burgers?
Ik zag laatst wel het topic van Bert over de structuur van burgers maar heeft dat ook effect op de sappigheid?
Wat denken jullie ervan?
En ook mijn burgers niet.
Eigenlijk alles wat ik van gehakt maak komt behoorlijk droog van de Q.
Vandaag hete ballen van Frits gemaakt, op een plankje dus en met bacon eromheen en nog steeds droog. Had zelfs half half om half en half rundergehakt gebruikt.
Wat doe ik fout? Gehakt alleen gekruid, geen ei oid toegevoegd, dit doe ik wel als ze in de pan gaan, kan het daar aan liggen? Of te gaar? Ik hou 68 graden kern aan.
Iemand een idee voor sappige ballen en burgers?
Ik zag laatst wel het topic van Bert over de structuur van burgers maar heeft dat ook effect op de sappigheid?
Wat denken jullie ervan?