Kerstmaaltijd bij los padres en voorbereid.
Eerder al aangeschaft een Kalfs picanha van zo’n 700 gram en vorige week een grain fed runder picanha uit Australië aangeschaft van 1,2kg bij de Hanos. De kalfs picanha wilde ik reverse Sear bereiden en de volwassen picanha op zn Braziliaans.. dunne steaks in grof zeezout om en om grillen op hoge temperatuur.
De Kalf ingesmeerd met een Texas rub en grof zeezout. Met de meter in zn kont naar 45 graden gebracht op 150graden om hem vervolgens te grillen naar 52 graden. Dun gesneden en geserveerd met een rode chimichurri. Ik kan zeggen hij werd gewaardeerd
Vervolgens de runder picanha gegrild en daar hoefde geen enkel sausje bij, tjonge wat een smaak!
Deze picanha’s zijn een blijver!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Eerder al aangeschaft een Kalfs picanha van zo’n 700 gram en vorige week een grain fed runder picanha uit Australië aangeschaft van 1,2kg bij de Hanos. De kalfs picanha wilde ik reverse Sear bereiden en de volwassen picanha op zn Braziliaans.. dunne steaks in grof zeezout om en om grillen op hoge temperatuur.
De Kalf ingesmeerd met een Texas rub en grof zeezout. Met de meter in zn kont naar 45 graden gebracht op 150graden om hem vervolgens te grillen naar 52 graden. Dun gesneden en geserveerd met een rode chimichurri. Ik kan zeggen hij werd gewaardeerd

Vervolgens de runder picanha gegrild en daar hoefde geen enkel sausje bij, tjonge wat een smaak!
Deze picanha’s zijn een blijver!










Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk