Ben me het ori?nteren om naast mijn Weber 57 nog een smoker aan te schaffen. Echter er is zoveel informatie te vinden die tegenstrijdig lijkt te zijn, WSM 47 is te klein om paling te roken (wat ik absoluut ga doen)?? Barbecook is slecht want dun plaatmateriaal, Weber is te duur, Landmann is overaal slecht, veel lekkage etc..
Wat ik ook lijk te kiezen niets is goed, of iets anders lijkt beter. Ik vind het toch wel een aardig bedrag, zeker de WSM57 en vind het zonde om iets te kopen wat uiteindelijk bagger blijkt te zijn.
Wat wil ik doen:
* Vis roken (ook paling);
* Ribs maken
* Spek roken
* Low en Slow BBQ
* koud roken met CSG in de winter
Wat is jullie advies? en waarom?
Wat ik ook lijk te kiezen niets is goed, of iets anders lijkt beter. Ik vind het toch wel een aardig bedrag, zeker de WSM57 en vind het zonde om iets te kopen wat uiteindelijk bagger blijkt te zijn.
Wat wil ik doen:
* Vis roken (ook paling);
* Ribs maken
* Spek roken
* Low en Slow BBQ
* koud roken met CSG in de winter
Wat is jullie advies? en waarom?