Hi
Mijn naam is Yuri, naar mijn gevoel bbq ik al mijn hele leven, maar pas een jaar of 10 geleden heb ik een Weber 57" gekocht en kwam ik er achter dat gewoon grillen was en ben ik overgestapt op indirect. Dat was al een hele verbetering. Een jaar of twee geleden vond ik ergens iets over een Smokenator dus zelf een smokenator gemaakt en begonnen met low en slow.
Op dit forum gekomen na aanraden van een vriend van mij Krelis_1976 en de tip over een Heatermeter. Geen idee of ik er een wil, eerst even lezen, hier op het forum!
Mijn naam is Yuri, naar mijn gevoel bbq ik al mijn hele leven, maar pas een jaar of 10 geleden heb ik een Weber 57" gekocht en kwam ik er achter dat gewoon grillen was en ben ik overgestapt op indirect. Dat was al een hele verbetering. Een jaar of twee geleden vond ik ergens iets over een Smokenator dus zelf een smokenator gemaakt en begonnen met low en slow.
Op dit forum gekomen na aanraden van een vriend van mij Krelis_1976 en de tip over een Heatermeter. Geen idee of ik er een wil, eerst even lezen, hier op het forum!