- Berichten
- 36
Hi mede BBQ liefhebbers, vandaag kip met puntpaprika's gemaakt:
Vulling voor de puntpaprika's: Riccota, Roomkaas, aangevuld met ingredi?nten naar eigen smaak, (Chili flakes-knoflookpoeder-Todd's dirt-Gember-BBQ saus-Surinaamse peper). Ook leek mij een plakje ontbijtspek eromheen wel lekker.
De kip voorzien van een naar mijn idee top saus/glaze met dank aan Noskos en SR:
http://www.bbq-nl.com/2007/06/noskos-sweet-smokey-bbq-sauce.html
Eet smakelijk, wij vonden het lekker. De volgende keer iets meer peper in de vulling van de puntpaprika's zou naar mijn smaak mogen. maar dat is natuurlijk afhankelijk van ieders smaak.
Een groet aan allen.
Vulling voor de puntpaprika's: Riccota, Roomkaas, aangevuld met ingredi?nten naar eigen smaak, (Chili flakes-knoflookpoeder-Todd's dirt-Gember-BBQ saus-Surinaamse peper). Ook leek mij een plakje ontbijtspek eromheen wel lekker.
De kip voorzien van een naar mijn idee top saus/glaze met dank aan Noskos en SR:
http://www.bbq-nl.com/2007/06/noskos-sweet-smokey-bbq-sauce.html
Eet smakelijk, wij vonden het lekker. De volgende keer iets meer peper in de vulling van de puntpaprika's zou naar mijn smaak mogen. maar dat is natuurlijk afhankelijk van ieders smaak.
Een groet aan allen.