Ribben eerst voorzien van een dun laagje mosterd en dan een eenvoudige rub overheen van zout, peper, paprika, look en nescafe.
De thermometer van de wsm had ik al tijdelijk omgewisseld voor een exemplaar van een gewone bbq, kwestie om die van de wsm niet te beschadigen en te kunnen zien waar ik uitkwam als het moest doorschieten.
2 baskets gevuld met kokosbriketten aan ene kant en de ribben ernaast.
na bijna 1,5 u de ribben ingesmeerd met Sweet Baby Ray's sweet "n spicy en dan nog 15 min laten liggen. Ondertussen nog wat hele aardappelen met lookboter mee op de wsm.
Het was lekker maar 2 verbeter punten, ik ben te zuinig geweest met de glaze, denk dat er heel wat meer op mag (laatste foto is na de glaze)
Bij aanvang schoot de wsm dadelijk tot ver boven de 200° ik had wel alles open staan, hem kunnen knijpen tot net onder de 200° maar lager ging niet, wel heel de tijd daarop mooi stabiel gebleven, de volgende keer ipv 2 baskets te vullen zal 1 voldoende zijn vermoed ik.
De thermometer van de wsm had ik al tijdelijk omgewisseld voor een exemplaar van een gewone bbq, kwestie om die van de wsm niet te beschadigen en te kunnen zien waar ik uitkwam als het moest doorschieten.
2 baskets gevuld met kokosbriketten aan ene kant en de ribben ernaast.
na bijna 1,5 u de ribben ingesmeerd met Sweet Baby Ray's sweet "n spicy en dan nog 15 min laten liggen. Ondertussen nog wat hele aardappelen met lookboter mee op de wsm.
Het was lekker maar 2 verbeter punten, ik ben te zuinig geweest met de glaze, denk dat er heel wat meer op mag (laatste foto is na de glaze)
Bij aanvang schoot de wsm dadelijk tot ver boven de 200° ik had wel alles open staan, hem kunnen knijpen tot net onder de 200° maar lager ging niet, wel heel de tijd daarop mooi stabiel gebleven, de volgende keer ipv 2 baskets te vullen zal 1 voldoende zijn vermoed ik.