- Berichten
- 2.745
Diamanthaas met zelfgemaakte champignonsaus,asperges met ei en ham en gebakken aardappeltjes.
En als toetje suikerbroodpudding na recept van noskos met ijs.
Had nog een potje boerenjongens staan dat deze ook door de pudding heen .
Zag ik later op het potje houdbaar 08-2013 oeps
Maar we leven nog .
Het was niet helemaal gelukt had het op de bbq gezet was mooi rond de 190 gingen we de honden uitlaten dat we terugkwamen stond hij op 140 graden was vergeten de schuif beneden weer open te doen.
Was het niet helemaal goed gebakken maar het smaakte nog prima
Foto?s zeggen meer
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
En als toetje suikerbroodpudding na recept van noskos met ijs.
Had nog een potje boerenjongens staan dat deze ook door de pudding heen .
Zag ik later op het potje houdbaar 08-2013 oeps

Maar we leven nog .
Het was niet helemaal gelukt had het op de bbq gezet was mooi rond de 190 gingen we de honden uitlaten dat we terugkwamen stond hij op 140 graden was vergeten de schuif beneden weer open te doen.
Was het niet helemaal goed gebakken maar het smaakte nog prima

Foto?s zeggen meer










Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro