- Berichten
- 7.146
Lekker nagerecht uit Weber's barbecue en grillboek; Schuimtaartjes met pruimen en honingglazuur.
Het recept geeft aan de meringue's in de 0^3n te maken, maar dat hoeft natuurlijk niet...
Het meringue-mengsel gemaakt en nestjes gevormd op de (nieuwe
) pizzasteen


En voor 5 kwartier op de Q bij 150-180graden. Waren mijn eerste meringues, dus resultaat is altijd goed....

De pruimen gehalveerd, ontpit, aan spiesjes gestoken en bestreken met honing om deze een paar minuten indirect zacht te laten worden:

Eerst het voorgerecht, ??n burgertje extra om de 100e WGA-sessie te vieren, met dank aan de controller-site BBQcounter!


En dan het toetje, de schuimtaartjes gevuld met mascarpone-slagroom:

Het recept geeft aan de meringue's in de 0^3n te maken, maar dat hoeft natuurlijk niet...

Het meringue-mengsel gemaakt en nestjes gevormd op de (nieuwe



En voor 5 kwartier op de Q bij 150-180graden. Waren mijn eerste meringues, dus resultaat is altijd goed....


De pruimen gehalveerd, ontpit, aan spiesjes gestoken en bestreken met honing om deze een paar minuten indirect zacht te laten worden:

Eerst het voorgerecht, ??n burgertje extra om de 100e WGA-sessie te vieren, met dank aan de controller-site BBQcounter!


En dan het toetje, de schuimtaartjes gevuld met mascarpone-slagroom:
