- Berichten
- 80
bij deze klein verslagje  van ons ingekipte bierblikje  
van het kipje vanmiddag eerst het velletje losgemaakt, daarna onder en op de huid en binnen in de kip lekker gerubt met "marokaanse kruiden", volgens het weber chicken boek,
en in plaats van citroen en munt als vulling, er een blikkie ingestoken, om een tokkie te verdienen
daarna iets meer als 1 uurtje op 200 graden, vandaag lekker met zn 2en van gesmuld,
morgen de rest met n beetje mayo op n broodje ofzo
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	 
		 
	 
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			
van het kipje vanmiddag eerst het velletje losgemaakt, daarna onder en op de huid en binnen in de kip lekker gerubt met "marokaanse kruiden", volgens het weber chicken boek,
en in plaats van citroen en munt als vulling, er een blikkie ingestoken, om een tokkie te verdienen

daarna iets meer als 1 uurtje op 200 graden, vandaag lekker met zn 2en van gesmuld,
morgen de rest met n beetje mayo op n broodje ofzo

 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		