- Berichten
- 6.243
Zo ging het gister tijdens het overleg over het eten van vanavond 
Over het eten van gister waren we het al eens, de zalm met asperges. Maar toen voor vandaag. Ik zei dan eten we morgen de ballen van Frits.
Er werd maar vreemd gekeken naar me en toen ik zei Google effe werd er naar me gekeken of ik weer e.o.a. Site had gevonden

Maar na het aan gedurft te hebben was het akkoord snel gegeven.
Op naar de slager. M’n vriendin bestelde netjes zoals het in het recept van Dennis vermeld staat, 300 gram runder gehakt. Mag het een onsje meer zijn vroeg de slager, ik zei doe maar 2
Ook gelijk de bacon laten snijden
Vandaag was het dan zo ver.
Half uitje en de pulled pork kruiden door het gehakt gemengd, 3 ballen gedraaid en terug de koelkast in. Tijd om het ei op te stoken naar 200 graden en er een indirecte zone ingebouwd. Blijft tobben dan met een M.
Op 200 graden het geweekte plankje en de ballen erop, na 20 min de eerste laklaag en na de volgende 10 min de 2e laag en de kaas erop en het plankje verplaatsen naar de “ indirecte” zone.
Na zo’n 5 minuten de bacon beginnen te roosteren en vervolgens de broodjes grillen. Deze effe van een laagje Zaanse voorzien
Toen het broodje op
Ben niet jaloers geworden toen ik ze zag genieten van de ballen van Frits
(Nu nog maar 1 plankje en wachten tot Frits weer gaat aanbieden
)

Over het eten van gister waren we het al eens, de zalm met asperges. Maar toen voor vandaag. Ik zei dan eten we morgen de ballen van Frits.
Er werd maar vreemd gekeken naar me en toen ik zei Google effe werd er naar me gekeken of ik weer e.o.a. Site had gevonden


Maar na het aan gedurft te hebben was het akkoord snel gegeven.
Op naar de slager. M’n vriendin bestelde netjes zoals het in het recept van Dennis vermeld staat, 300 gram runder gehakt. Mag het een onsje meer zijn vroeg de slager, ik zei doe maar 2

Ook gelijk de bacon laten snijden
Vandaag was het dan zo ver.
Half uitje en de pulled pork kruiden door het gehakt gemengd, 3 ballen gedraaid en terug de koelkast in. Tijd om het ei op te stoken naar 200 graden en er een indirecte zone ingebouwd. Blijft tobben dan met een M.
Op 200 graden het geweekte plankje en de ballen erop, na 20 min de eerste laklaag en na de volgende 10 min de 2e laag en de kaas erop en het plankje verplaatsen naar de “ indirecte” zone.
Na zo’n 5 minuten de bacon beginnen te roosteren en vervolgens de broodjes grillen. Deze effe van een laagje Zaanse voorzien

Toen het broodje op
Ben niet jaloers geworden toen ik ze zag genieten van de ballen van Frits

(Nu nog maar 1 plankje en wachten tot Frits weer gaat aanbieden

Laatst bewerkt: