- Berichten
- 3.095
Omdat je soms ook moet laten zien wat er mis kan gaan...
Ziehier, de ellende:
Wat ging er mis?
's Morgens de ribben ingespoten met vers ananassap, verder ingewreven met het restant ananaspulp en in een marinade bak in de koelkast gezet.
Helaas daarna de tijd vergeten en de boel pas na 3 uur op de Q kunnen gooien. Normaal moet dat toch echt wel binnen een half uurtje.
Ze waren zo zacht dat ze zo over de pennen van mijn ikea rekje gleden.
Toch maar geprobeerd om er nog wat van te bakken, maar het was hopeloos.
Ze konden zo in de vullisbak. Vlees was als moes en had, zeker na het bakken, de consistentie van tandpasta. Vreselijk.
Gelukkig waren de inderhaast gebakken aarpels wel lekker en had ik nog een tweetal ribbels achter de hand die ik wat sneller heb gegaard, waardoor we, zij het wat later dan gepland, evengoed toch nog lekker hebben gegeten:
Aldoende leert men, zeggen we dan:-[
Ziehier, de ellende:

Wat ging er mis?
's Morgens de ribben ingespoten met vers ananassap, verder ingewreven met het restant ananaspulp en in een marinade bak in de koelkast gezet.
Helaas daarna de tijd vergeten en de boel pas na 3 uur op de Q kunnen gooien. Normaal moet dat toch echt wel binnen een half uurtje.
Ze waren zo zacht dat ze zo over de pennen van mijn ikea rekje gleden.
Toch maar geprobeerd om er nog wat van te bakken, maar het was hopeloos.
Ze konden zo in de vullisbak. Vlees was als moes en had, zeker na het bakken, de consistentie van tandpasta. Vreselijk.
Gelukkig waren de inderhaast gebakken aarpels wel lekker en had ik nog een tweetal ribbels achter de hand die ik wat sneller heb gegaard, waardoor we, zij het wat later dan gepland, evengoed toch nog lekker hebben gegeten:

Aldoende leert men, zeggen we dan:-[