Heb afgelopen week eindelijk de tijd gehad om de UDS klaar te maken (hij is nog niet af) en wilde 'm inwijden met een BCC. Alleen had ik 't zaterdag nogal druk en ben ik vergeten het blikje bier te halen. Niet erg dan doen we dat volgende keer. Dus moest even improviseren wat betreft het bier, aangezien ik een kip houder heb met een schaaltje. Heb ik in het schaaltje het bier geschonken.
De rub zelf gemaakt aan de hand van het recept van Jord Althuizen dat hij in zijn nieuwe boek heeft. (bedankt voor het lenen, buurman)
De kip:
Op de UDS:
UDS Smoking:
Opvallend: Hoewel de kip met een klein uurtje mooi temperatuur was, bleef de UDS ruim 2,5 uur gemiddeld 165 graden. Dus vrij stabiel qua temperatuur en meer dan voldoende voor de Low & Slow activiteiten.
De rub zelf gemaakt aan de hand van het recept van Jord Althuizen dat hij in zijn nieuwe boek heeft. (bedankt voor het lenen, buurman)
De kip:

Op de UDS:

UDS Smoking:

Opvallend: Hoewel de kip met een klein uurtje mooi temperatuur was, bleef de UDS ruim 2,5 uur gemiddeld 165 graden. Dus vrij stabiel qua temperatuur en meer dan voldoende voor de Low & Slow activiteiten.