- Berichten
- 7.340
Beste BBQ-vrienden!
Afgelopen zaterdag voor het eerst de Danbras Satehs gemaakt, zowel met kip als met varkensvlees.
Ook zelf een lekkere satehsaus erbij gemaakt, dat was echt driedubbelop smullen!

Hier liggen de stokjes rustig te wachten op hun grillstreepje, lekker na 24 uur marinade:

En dan kort en heet afgrillen... zalig!

Dat was een heerlijk maaltje!
Bedankt voor het kijken!
Afgelopen zaterdag voor het eerst de Danbras Satehs gemaakt, zowel met kip als met varkensvlees.
Ook zelf een lekkere satehsaus erbij gemaakt, dat was echt driedubbelop smullen!

Hier liggen de stokjes rustig te wachten op hun grillstreepje, lekker na 24 uur marinade:

En dan kort en heet afgrillen... zalig!

Dat was een heerlijk maaltje!
Bedankt voor het kijken!