BasBQ
Beef en Steak

de maiden trip van mijn Weber GBS

 

aemkei

Vuurmaker
Berichten
62
Zo,

Even goed gegeten gisteren.

De MOINK balls hebben jullie natuurlijk al in een ander draadje gezien...

20130716_193838_zps390c789e.jpg


Peking style eend

I gave that duck a rub, because ducks love a good rub:  8)
In de rub: Steranijs, Kaneel, Kruidnagel, Venkelzaad en Secouanpeper

20130716_182445_zps7011fca6.jpg


Daarna lakken met Hoisinsaus (chinese BBQ saus) even karameliseren, rusten en klaar.
Was lekker sappig, perfect ros? gebakken!

20130716_194859_zps458565f7.jpg


Champignon met brie, honing en noten

Een idee dat ik hier van iemand gestolen heb, maar ik weet bijgod niet meer van wie  :eek: dus credit een jezelf als je dit leest en het is van jou...

20130716_195113_zps5e4198ed.jpg


Lekker drankje erbij:

20130716_201221_zps28212ce9.jpg


Afsluiten met een calvados van 15 jaar oud:

20130716_220739_zps0ca9a93d.jpg


En dat is wat ik noem een zeer geslaagde maiden trip van mijn Weber.
Ik denk dat ik hier nog veel goede zaken zal kunnen realiseren dankzij jullie!

Thanks!
 
Ziet er allemaal erg smakelijk uit zeker de calvados niet te vergeten.
 
Hmmm dat ziet er allemaal wel heel erg lekker uit !
 
wie zegt dat bbq-ers geen klasse hebben.....
 
Mooi van begin tot eind!
 
zo te zien heb jij zeker lekker gegeten, ziet er goed uit
 
die eend ziet er iid erg goed uit. De drank overigens ook  ;D
 
Malheur Brut is een aanrader.
Is een bier dat je drinkt als een champagne... Zeer lekker!
Wel redelijk duur, verwacht geen bier prijzen... Maar zijn geld meer dan waard!
 
Wat een feestmaal!!

Prachtig.
 
Terug
Bovenaan Onderaan