Zo,
Even goed gegeten gisteren.
De MOINK balls hebben jullie natuurlijk al in een ander draadje gezien...
Peking style eend
I gave that duck a rub, because ducks love a good rub: 8)
In de rub: Steranijs, Kaneel, Kruidnagel, Venkelzaad en Secouanpeper
Daarna lakken met Hoisinsaus (chinese BBQ saus) even karameliseren, rusten en klaar.
Was lekker sappig, perfect ros? gebakken!
Champignon met brie, honing en noten
Een idee dat ik hier van iemand gestolen heb, maar ik weet bijgod niet meer van wie
dus credit een jezelf als je dit leest en het is van jou...
Lekker drankje erbij:
Afsluiten met een calvados van 15 jaar oud:
En dat is wat ik noem een zeer geslaagde maiden trip van mijn Weber.
Ik denk dat ik hier nog veel goede zaken zal kunnen realiseren dankzij jullie!
Thanks!
Even goed gegeten gisteren.
De MOINK balls hebben jullie natuurlijk al in een ander draadje gezien...

Peking style eend
I gave that duck a rub, because ducks love a good rub: 8)
In de rub: Steranijs, Kaneel, Kruidnagel, Venkelzaad en Secouanpeper

Daarna lakken met Hoisinsaus (chinese BBQ saus) even karameliseren, rusten en klaar.
Was lekker sappig, perfect ros? gebakken!

Champignon met brie, honing en noten
Een idee dat ik hier van iemand gestolen heb, maar ik weet bijgod niet meer van wie


Lekker drankje erbij:

Afsluiten met een calvados van 15 jaar oud:

En dat is wat ik noem een zeer geslaagde maiden trip van mijn Weber.
Ik denk dat ik hier nog veel goede zaken zal kunnen realiseren dankzij jullie!
Thanks!