Sinds mijn laatste post hier is het ei toch nog regelmatig warm gestookt.
Juist weinig foto's genomen om hier telkens een apart topic te openen.
Dan maar een compilatie van de voorbije weken
Kipje smaakt altijd.
De ribs verdienen nog wat extra aandacht.
Alhoewel de familie best tevreden was denk ik zelf dat het nog beter moet kunnen.
321 methode aangepast naar 2-2-1, maar had achteraf het gevoel dat 2-1-0,5 ook zou volstaan hebben.
Enkele varkenshaasjes voor de visite, gemarineerd in bier. Best wel lekker.
Originele recept staat hier: http://www.libelle-lekker.be/recepten/zoeken/5687/varkenshaasje-in-biermarinade/
Tussendoor nog eens een standaard worst op de grill gegooid
Een zalmpje mocht ook niet ontbreken.
En om te eindigen gisteren nog enkele scampi's
Ondertussen heeft mijn schoonbroer zijn BBQ tuig uitgebreid met een Oklahoma, dus binnenkort ga ik daar ook ff op experimenteren ;-)
Bedankt voor het kijken!
Juist weinig foto's genomen om hier telkens een apart topic te openen.
Dan maar een compilatie van de voorbije weken
Kipje smaakt altijd.

De ribs verdienen nog wat extra aandacht.
Alhoewel de familie best tevreden was denk ik zelf dat het nog beter moet kunnen.
321 methode aangepast naar 2-2-1, maar had achteraf het gevoel dat 2-1-0,5 ook zou volstaan hebben.

Enkele varkenshaasjes voor de visite, gemarineerd in bier. Best wel lekker.
Originele recept staat hier: http://www.libelle-lekker.be/recepten/zoeken/5687/varkenshaasje-in-biermarinade/


Tussendoor nog eens een standaard worst op de grill gegooid

Een zalmpje mocht ook niet ontbreken.


En om te eindigen gisteren nog enkele scampi's

Ondertussen heeft mijn schoonbroer zijn BBQ tuig uitgebreid met een Oklahoma, dus binnenkort ga ik daar ook ff op experimenteren ;-)
Bedankt voor het kijken!