BasBQ
Beef en Steak

De FatStuf

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.858
Verzonnen door Mike (NKBBQ) dit is een variant op de Fattie.

fatstuff-4.jpg


Ingredi?nten:
rol kalkoenvulling (Appie)
BBQ rub (je favoriete)
eventueel bacon
cranberrysaus

Bereiding:
Rol je vulling door de rub leg hem in je smoker, temperatuur 225?F/105?C en voeg wat rookhout toe. Je kunt hem ook nog omwikkelen met bacon, maar hou dan rekening met het zout in je rub, wij vonden het iets te hartig worden zo.

Als je rol 165?F/74?C is dan mag hij er af en kun je hem in plakjes snijden. Serveren met cranberrysaus en je hebt een originele kerstsnack.


fatstuff-1.jpg


fatstuff-2.jpg


fatstuff-3.jpg
 
Ziet er goed uit. De kalkoen was erg lekker, dus volgend jaar de fatstuff ook maar eens proberen :)
 
Enig idee of dit nog te koop is bij de AH ? Geinig ideetje wel....
 
idd grappig idee, zal morgen nog eens even kijken
 
Vandaag bij AH niet te koop....
 
hier ook niet meer helaas
 
As we speak.. liggen ze nu in de dome...

Deze vullingen zijn alleen rond kerst te krijgen...

Op de verpakking staat...., NIET invriezen, en te gebruiken tot 27-12...

Ben heel benieuwd hoe deze zijn...
 
Ach, volgend jaar wordt het ook weer kerst.....
 
Haha! Te veel forum members waren sneller naar de AH.
Ziet er goed uit. Kan ook in January  :)

 
Waarom niet in te vriezen?? :-O
 
Kwam ik nou net diezelfde vulling tegen in de AH :D
Wordt een lekker hapje bij de zondagmiddagborrel...
 
Het staat er op..., dat het niet in te vriezen is..., zal vast te maken hebben met houdbaarheid of smaak texture...

Ik vond ze zo lekker vorige week, dat er nu weer twee naast de kalkoen in de Weber liggen...;P
 
Heb um vandaag ook gedaan!! de rest gaat morgen in plakjes lekker op brood!! :D
 
Vandaag net op tijd gescoord met een leuke korting.
DSC03062.jpg

 
Terug
Bovenaan Onderaan