S
sven
Gast
Na het aanschaffen van de et-733 thermometer is het toch echt tijd voor de eerste poging tot een low&slow sessie. B-). Namelijk spareribs volgens de 321 methode!
Zaterdag een mooie sparerib gekocht bij de slager. Na wat zoeken op het forum een aardig recept voor een rub en glaze. Namelijk die van Frits.
Eerst de ribs een nachtje in de rub:

Daarna de bbq om een uur of 12 opgestart volgens de Snake methode:

Na 3 uur was het tijd om de ribben in te pakken:

Na een kleine 2 uur de ribben in de glaze gezet en ongeveer een half uur (de honger stond het niet toe om nog een uur te wachten :-O) en was hier het eindresultaat:

Het resultaat... supermalse, heerlijk smakende ribbetjes!
Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Nu even bedenken wat het volgende is dat er gemaakt gaat worden op de Weber.
Zaterdag een mooie sparerib gekocht bij de slager. Na wat zoeken op het forum een aardig recept voor een rub en glaze. Namelijk die van Frits.
Eerst de ribs een nachtje in de rub:

Daarna de bbq om een uur of 12 opgestart volgens de Snake methode:

Na 3 uur was het tijd om de ribben in te pakken:

Na een kleine 2 uur de ribben in de glaze gezet en ongeveer een half uur (de honger stond het niet toe om nog een uur te wachten :-O) en was hier het eindresultaat:

Het resultaat... supermalse, heerlijk smakende ribbetjes!
Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Nu even bedenken wat het volgende is dat er gemaakt gaat worden op de Weber.