BasBQ
Beef en Steak

De drie biggetjes

Zien er allebei lekker uit.
 
ik wil ze anders wel op een verantwoorde manier voor je vernietigen hoor  ;)
Ziet er heerlijk uit
 
Spek ziet er goed lekker uit.
Het vlees is een dikke lende ook behoorlijk zacht vlees. 58 tot 60 graden is hiervoor voldoende. Daarboven wordt het snel droog.
 
Bert zei:
Spek ziet er goed lekker uit.
Het vlees is een dikke lende ook behoorlijk zacht vlees. 58 tot 60 graden is hiervoor voldoende. Daarboven wordt het snel droog.
Dank hiervoor, vooral omdat ik heb nu een officiele vrijbrief om het nogmaals te maken  ;D
 
Mooie reportage van heerlijk vlees, ik zag in de ijsblokjes trouwens Spookjes ipv puzzelstukjes ;).
 
Het ziet er allemaal prima uit ondanks het gebruik van de verkeerde ijsblokjes. ;)

Ik had trouwens bovenbil gebruikt ipv dikke lende, waarschijnlijk gebruiken slagers verschillende stukken varken om fricandeau van te snijden.

 
Mooie reportage Structor.
Het vlees ziet er heerlijk uit  :)

Tot hoe ver heb je het Walchers spek nu gegaard ?

Mac
 
Ik moest de laatste der drie biggen nog afronden, wat ik vandaag gedaan heb.

Het stukje rauwe bacon:
20121103_142018.jpg


Het rook zo lekker dat we eigenlijk geen fatsoenlijke na foto hebben :D. Dit is een gesmokkelde foto, waar de bacon al redelijk ingekort is:

_MG_7613.JPG


En omdat jullie met zijn allen morgen zo lekker gaan bbq-en en ikke niet heb ik vandaag ook nog maar kip fileetjes gerookt:

20121103_181824.jpg

 
is helemaal lekker, je bent goed bezig geweest
 
mooi resultaat!
 
Terug
Bovenaan Onderaan