- Berichten
- 302
Vandaag de klassieker. De ballen van Frits.
ingrediënten
- 600 gram rundergehakt
- 2 etl bbq rub Noskos the pulled pork.
- cheddar kaas
- rode ui. (hmm rare ui)
- Noskos the original bbq saus.
- Ceder houten plankje
- 4 plakjes bacon
Bereiding
Leg het plankje 1 uur van te voren in het water.
Meng het gehakt de ui en de kruiden goed door elkaar.
Maak er mooie stevige ballen van. (Frits zijn ballen kneden. Raar idee

)
Leg de ballen op het plankje direct boven het vuur.
Ik heb na 40 min het plankje indirect gelegd en de bbqsaus erover heen gedaan. Na 10 min de cheddar kaas erop. Bij een kern temp van 73 waren ze klaar. En smullen maar.
ingrediënten
- 600 gram rundergehakt
- 2 etl bbq rub Noskos the pulled pork.
- cheddar kaas
- rode ui. (hmm rare ui)
- Noskos the original bbq saus.
- Ceder houten plankje
- 4 plakjes bacon
Bereiding
Leg het plankje 1 uur van te voren in het water.
Meng het gehakt de ui en de kruiden goed door elkaar.
Maak er mooie stevige ballen van. (Frits zijn ballen kneden. Raar idee



Leg de ballen op het plankje direct boven het vuur.
Ik heb na 40 min het plankje indirect gelegd en de bbqsaus erover heen gedaan. Na 10 min de cheddar kaas erop. Bij een kern temp van 73 waren ze klaar. En smullen maar.
Laatst bewerkt: