Een samenvatting van heerlijkheden bereid op de Weber MT en de Smokey Joe.
We beginnen met de extra dikke spare ribs van Beef en Steak, 3-2-1 op de WMT
De kleine Wagyu short ribs van Beef en Steak, high and fast op de Smokey Joe.
Verjaardag van mijn moeder, ribjes van BBQuality en sateetjes gemaakt van kophaas.
Kipfile, spruitjes en paprika van de BBQ, krieltjes uit de oven. Lekker simpel maar echt van genoten op een doordeweekse avond!
Oerhammetje, erg lekker, lekkerder dan verwacht zelfs. Ga ik zeker vaker maken. Recept uit het boek v Smokey Goodness. 2.5 uur roken en 1.5 uur in de folie.
En dan het lekkerste als laatste... Duroc ribs van BBQuality, 3-2-1 op de WMT.
Wat waren deze ribs lekker zeg, overheerlijk. Heb nog geen betere gehad al zeg ik het zelf en de meerprijs voor Duroc absoluut waard!
We beginnen met de extra dikke spare ribs van Beef en Steak, 3-2-1 op de WMT

De kleine Wagyu short ribs van Beef en Steak, high and fast op de Smokey Joe.

Verjaardag van mijn moeder, ribjes van BBQuality en sateetjes gemaakt van kophaas.


Kipfile, spruitjes en paprika van de BBQ, krieltjes uit de oven. Lekker simpel maar echt van genoten op een doordeweekse avond!

Oerhammetje, erg lekker, lekkerder dan verwacht zelfs. Ga ik zeker vaker maken. Recept uit het boek v Smokey Goodness. 2.5 uur roken en 1.5 uur in de folie.


En dan het lekkerste als laatste... Duroc ribs van BBQuality, 3-2-1 op de WMT.
Wat waren deze ribs lekker zeg, overheerlijk. Heb nog geen betere gehad al zeg ik het zelf en de meerprijs voor Duroc absoluut waard!
