- Berichten
- 1.779
Lang, lang geleden hadden we op het genootschap een alleraardigste beheerder, Leo. Hij regelde van alles, was altijd van de partij op wat voor meeting ook en gaf iedereen ook wijze raad welke BBQ te kopen? "Een Weber 57 cm". Als je via de Shoutbox aangaf dat je iets wilde verkopen of te koop ja, wist Leo er wel iemand voor.
Maar het meest bekend is Leo natuurlijk van zijn initiatief Triple-T (The Team in Training) waarbij hij elk jaar een aantal personen in de gelegenheid stelt KCBS wedstrijdervaring op te doen. Leo regelt (alle, maar dan ook echt alle spullen ), een team dat uitleg kom geven en gedurende 2 weekenden werkt je toe naar een wedstrijd waar sommige van ons wel eens op een podium hebben gestaan.
Deze aardige vent vierde gisteren dus zijn 60e verjaardag en omdat Leo altijd voor een ander klaar staat, besloot Triple-T and friends eens wat terug te doen. Voor hem gingen we de catering (BBQ uiteraard) verzorgen. 70 gasten mochten komen dus we konden aardig aan de bak met zijn allen (vandaar ook wat minder tijd om foto's te maken).
Er was een heuze planning gemaakt.
Als allereerste werd de door Sander koud gerookte zalm geserveerd. Leek wel of iedereen zich hiermee ging bemoeien, zal waarschijnlijk wel zijn omdat je lekker veel kon snoepen.
Sander ging snijden en Domi deed te opmaak
Jeroen ging ook snijden...
Het resultaat mocht er wezen en de plank was leeg voor je het wist.
We hadden de enige echte Maup Saté die heerlijk Sateetjes met Kroepoek en Atjar had gemaakt (helaas geen foto van)
Daarna maakte Dominique heerlijke plakjes van Maple Fatties.
Zelf mocht ik Jalapeno cheddar worsten maken, lekker met een fijn gepureerde salsa en wat nacho's
Er was teveel om op te noemen waar we geen foto van hebben.
Ook hadden we aan de Vega mensen gedacht. Zo maakte Peter een heerlijke bieten tartaar.
Wat kan die vent toveren zeg.
En zelf mocht ik samen met Jeroen ook nog een Vega gerecht maken. Courgette gevuld met Basilicum, geitenkaas, pijnboompitten en honing.
Eerst de Courgettes in dunne repen snijden door de olie halen en even kort aangrillen.
Vervolgens vullen en ook deze mochten uitgeserveerd worden.
Daarna was het echt buffelen dus hebben we geen foto's kunnen nemen, Wat hebben we een top dag gehad en Leo een top verjaardag kunnen bezorgen!
Maar het meest bekend is Leo natuurlijk van zijn initiatief Triple-T (The Team in Training) waarbij hij elk jaar een aantal personen in de gelegenheid stelt KCBS wedstrijdervaring op te doen. Leo regelt (alle, maar dan ook echt alle spullen ), een team dat uitleg kom geven en gedurende 2 weekenden werkt je toe naar een wedstrijd waar sommige van ons wel eens op een podium hebben gestaan.
Deze aardige vent vierde gisteren dus zijn 60e verjaardag en omdat Leo altijd voor een ander klaar staat, besloot Triple-T and friends eens wat terug te doen. Voor hem gingen we de catering (BBQ uiteraard) verzorgen. 70 gasten mochten komen dus we konden aardig aan de bak met zijn allen (vandaar ook wat minder tijd om foto's te maken).
Er was een heuze planning gemaakt.
Als allereerste werd de door Sander koud gerookte zalm geserveerd. Leek wel of iedereen zich hiermee ging bemoeien, zal waarschijnlijk wel zijn omdat je lekker veel kon snoepen.
Sander ging snijden en Domi deed te opmaak
Jeroen ging ook snijden...
Het resultaat mocht er wezen en de plank was leeg voor je het wist.
We hadden de enige echte Maup Saté die heerlijk Sateetjes met Kroepoek en Atjar had gemaakt (helaas geen foto van)
Daarna maakte Dominique heerlijke plakjes van Maple Fatties.
Zelf mocht ik Jalapeno cheddar worsten maken, lekker met een fijn gepureerde salsa en wat nacho's
Er was teveel om op te noemen waar we geen foto van hebben.
Ook hadden we aan de Vega mensen gedacht. Zo maakte Peter een heerlijke bieten tartaar.
Wat kan die vent toveren zeg.
En zelf mocht ik samen met Jeroen ook nog een Vega gerecht maken. Courgette gevuld met Basilicum, geitenkaas, pijnboompitten en honing.
Eerst de Courgettes in dunne repen snijden door de olie halen en even kort aangrillen.
Vervolgens vullen en ook deze mochten uitgeserveerd worden.
Daarna was het echt buffelen dus hebben we geen foto's kunnen nemen, Wat hebben we een top dag gehad en Leo een top verjaardag kunnen bezorgen!