- Berichten
- 867
Gisteren een ouderwetse picanha op de grill. Blijft een heerlijk stukje vlees. Garing tot 48 indirect en toen nog even boven vuur naar 52 laten gaan. Bij het begin een klein biertje.
Bij dorst gewoon nog maar een.
En als je er toch nog hebt staan.
En toen vlees bijna klaar was nog een kleintje.
En toen kwam de vraag of dat vlees al klaar was. Kleinste had een mooie: dat vlees hebben de kabouters gemaakt voor papa zodat hij hun biertje kon drinken. Goud toch.
Hier vlees foto’s
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bij dorst gewoon nog maar een.

En als je er toch nog hebt staan.

En toen vlees bijna klaar was nog een kleintje.

En toen kwam de vraag of dat vlees al klaar was. Kleinste had een mooie: dat vlees hebben de kabouters gemaakt voor papa zodat hij hun biertje kon drinken. Goud toch.
Hier vlees foto’s






Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk